cpu kullanımı %0 sorunu

Şu anda konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Ziyaretçi & Botlar: 0)


CmertGG

Üyecik
Katılım
4 Kas 2018
Mesajlar
22
Puanları
1
merhaba arkadaşlar ben oyun oynarken 150 fps alırken işlemci kullanımı birden %70'lerden %0'a iniyor oyunda tam o anda donma giriyor ve fps 0.2 oluyor sorunun neden kaynaklı olduğunu bulmak için çok uğraştım arkadaşlar bu sorunu nasıl çözerim sistemim;
ekran kartı : nvidia gt430
işlemci : intel pentium(R) Dual-core CPU E6300 @ 2.80GHz
Ram : 4GB
(Not : bu sorunu sadece oyun oynarken değil masa üstünde ve youtube'da full HD video izlediğimde de yaşıyorum CPU kullanımı %0'a indiğinde bilgisayardaki her şey donuyor)
 

Mustafa Deliktaş

Hercules Jr
Yönetici
Moderatör
Katılım
9 Ağu 2015
Mesajlar
2,371
Puanları
113
Konum
Adana
Fps drop tarzı şeyler işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor olabilir.
 

CmertGG

Üyecik
Katılım
4 Kas 2018
Mesajlar
22
Puanları
1
Fps drop tarzı şeyler işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor olabilir.
soğutma var sistemimde ayrıca sistemi ilk açtığım da bile oluyor bu durum ve çok sık bir şekilde oluyor yani oyunda bir işlem gerektiğine örneğin dünya yüklenirken oluyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

bu durum half life'da bile oluyor bazen o kadar kötü bir durumdayım yani

---- Mesajlar birleştirildi ----

arkadaşlar hadi cevapları alayayım

---- Mesajlar birleştirildi ----

hadi arkadaşlar acil
 
Son düzenleme:

Umutkya5

Üyecik
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
senin işlemcinden bendede var onlar hep sıkıntı ne oyun oynatıyor nede dogru düzgün iş ben amd ye donucegim
 
Üst
stat counter